Mooie Jongens Rentals

Mooie Jongens Rentals is een Amsterdam based party & event bedrijf op het gebied van verhuur, verkoop, installatie en onderhoud voor alles dat te maken heeft met geluid, lighting and visual equipment. We verzorgen complete technische producties waaronder: delivery, setup en full sound & lighting set-ups. Daarnaast, op vaste basis, verzorgen we ook het licht en geluid op clubnachten voor beste clubs en poptempels zoals Paradiso en Tolhuistuin.

Mooie Jongens Rentals is de grootste verhuurder van Funktion One in Amsterdam en daarmee de ideale partner voor events van 100 tot 10.000 bezoekers. Ook installeren en onderhouden wij de Funktion-One geluidssystemen van de meest gerenommeerde clubs uit Amsterdam zoals de Jimmy Woo, Chicago Social Club en de Mad Fox Club.

Mooie Jongens is gevestigd midden in de stad Amsterdam, en is doordeweeks open tot 18:00.

Adres

Zeebergweg 6
1051 DE Amsterdam

Contact

020 233 86 91
verhuur[@]MOOIEJONGENSBV.NL

Concept Store
Mooie Jongens Studio Medium

Mooie Jongens Studio

De Mooie Jongens Recording Studio is gevestigd in het hartje van Amsterdam, op de Singel, achter het Koninklijk Paleis op de Dam. Hier kunnen muzikanten en producers muziek maken en opnemen op de hoogste kwaliteit. Daarnaast is de studio ook uitermate geschikt voor post-production zoals commercials, voice-overs etc.

Voor incrowd en creme de la creme van de Amsterdamse muziekindustrie heeft Mooie Jongens een secret Studio Society opgericht. Een private members club waar je als muzikant alleen op uitnodiging lid van kan worden omdat je bezit over een extreem grote muzikale gift.

Adres

Singel
1016 AB Amsterdam

Contact

020 233 86 91
INFO[@]MOOIEJONGENSBV.NL

Dum Dum Palace Amsterdam
XAMPANYERIA

Xampanyeria Centra

Xampanyeria Centra Amsterdam, je nieuwe favoriete restaurant worden om het weekend te vieren met vrienden. Midden op de Wallen, in de Lange Niezel, vind je Xampanyeria Centra, een Spaans restaurant met nogal wat historie. Zeventig jaar geleden opende namelijk Restaurant Centra hier haar deuren en introduceerde de Spaanse keuken in Amsterdam. Anno 2018 zet Xampanyeria de de Spaanse traditie voort met een stukje Spanje op De Wallen.

Adres

Lange Niezel 29
1012 GS Amsterdam

Contact

0203416585
INFO[@]MOOIEJONGENSBV.NL

Dum Dum Palace

Op Zeedijk 45, 1012 AR, in Amsterdam opent Mooie Jongens in het najaar platenwinkel Platypus.

Adres

Zeedijk 45
1012AR

Contact

020 337 5222