Funktion-One x Mooie Jongens

Mooie Jongens is de grootste verhuurder van Funktion One en DJ-Gear in Amsterdam en is gevestigd in het hart van Amsterdam, midden op De Wallen in het Red Light District.

Mooie Jongens verzorgt technische producties op het gebied van geluid, licht en video. Ook installeren en onderhouden wij de de Funktion-One geluidssystemen van de meest gerenommeerde clubs uit Amsterdam zoals de Jimmy Woo, Chicago Social Club en de Mad Fox Club.

Klik hier: Funktion-One huur

Adres

Zeedijk 45
1012 AR Amsterdam

Contact

020 233 86 91
INFO[@]MOOIEJONGENSBV.NL

Jimmy Woo Amsterdam

Jimmy Woo

Mooie Jongens verzorgt voor de Jimmy Woo al sinds jaar en dag de technische producties op het gebied van geluid, licht en video.

We onderhouden, repareren en bedienen het Funktion-One geluidssysteem en zijn elke avond van de partij om het systeem perfect te tunen.

Adres

Korte Leidsedwarsstraat 18

Contact

+31 (0)20 626 3150
mr.woo@jimmywoo.com

Chicago Social Club
Mad Fox Club

Mad Fox Club

Mooie Jongens heeft exclusief in opdracht van The Entourage Group voor Mad Fox Club een ontwerp gemaakt voor het geluid van de club.

We hebben een volledig Funktion-One geluidssysteem geïnstalleerd en we zijn sinds de opening in 2017 nauw betrokken met het tunen en waarborgen van de kwaliteit van het geluid.

Adres

Spuistraat 175 B

Contact

06 12214733
info@madfoxclub.com